В последния брой на Ауто Билд българското изадание има тест на Алфа 159 2,4 JTD /спорт вагон/100 хиляди км, стаитята е в добър тон и признават качествата на автомобила, който се интересува да чете
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тест на Алфа 159 в Ауто Билд
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеВ последния брой на Ауто Билд българското изадание има тест на Алфа 159 2,4 JTD 100 хиляди км, стаитята е в добър тон и признават качествата на автомобила, който се интересува да чете
Все пак доста са бъгави последните немски каски
Немецът винаги си е мечтал и сънувал 75, 155, 156 и сега 159, но трудно го признава
sigpic
-
Вярно е, някои немци го признават, същия успех е имал и 156 навремето, тоест признават качествата на модела, при 159 нещата вече се развиват и увтърждват Както и да е, важното е да е за доброAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Мой приятел си беше взел списанието заради Инсигнията. Като видя, коя кола е разглобена на съставни части не можа да се сдържи да ми го предостави
Интересна е статийката. В следващия брой, че има и нещичко за МиТо. Именно за него симпатягите от fifth gear споделиха, че сякаш бие Мini на някой дисциплини!"Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"
Comment
-
Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщениеКолеги - къде може да се прочете всичко това - има ли електронна версия, нещо не можах сам да намеря.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
a ето какво ни чака тази година:
http://www.autoblog.com/photos/2009-...o-159/1370015/"Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщениеОбърни си към Pinko с молба да ти го скенира.
Ето го на пидиеф
http://mail.dir.bg/~tkm_digital/DT 159.pdf
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеБлагодаря ти Пинко!!! Аз си взех новия аутобилд с мисълта, че е този с 159..., а той излезе още по-новия 19-25 февруари...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment